Έχουμε επιλέξει να εκπροσωπούμε εταιρείες που χρησιμοποιούν ιδιαίτερες τεχνολογίες κατά την παρασκευή των προϊόντων τους.

twist off

Η VetExpert έχει ενσωματώσει σε ορισμένα προϊόντα της την τεχνολογία twist-off. H twist-off κάψουλα προστατεύει τα συστατικά από την οξείδωση ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και την πιο εύκολη μορφή χορήγησης προϊόντος σε όλα τα κατοικίδια και ιδιαίτερα σε σκύλους μικρού σωματικού βάρους και γάτες.

Η χορήγηση της γίνεται με δύο τρόπους.

  • Mπορεί να χορηγηθεί ολόκληρη χωρίς να επηρεαστεί η απορρόφηση των συστατικών, επειδή αποτελείται από εντεροδιαλυτό περίβλημα.
  • Σε ζώα που δυσκολεύονται να καταπιούν κάψουλες, μπορεί εύκολα ο ιδιοκτήτης να κόψει την κεφαλή της κάψουλας με το χέρι και να χορηγήσει το περιεχόμενό της, απ` ευθείας στο στόμα του ζώου η να το αναμίξει με την τροφή του ζώου.
lixoudia test

Η VetriScience παράγει τα προϊόντα της σε μορφή μασώμενης λιχουδιάς. Τα προϊόντα γίνονται πιο ελκυστικά, το ζώο μπορεί να τα φάει εύκολα και έτσι η θεραπεία να γίνει “παιχνίδι”. Επειδή κάποιες φορές ο ιδιοκτήτης δυσκολεύεται να χορηγήσει στο ζώο του ένα ένα σκεύασμα κάνει ελλιπή θεραπεία. Τα προϊόντα πλέον μπορούν να δοθούν υπό μορφή σνακ μεταξύ των γευμάτων.